TRÄNING SOM BLIR AV - 20 MIN

För att träna krävs motivation och vilja. Ibland orkar man inte träna, hittar på ursäkter eller så finns tiden inte till för just din träning. Ibland vet man helt enkelt inte vilken ände man ska börja. 

Jag har länge jobbat med mitt inre och fokuserat helt på det. Nu har jag tagit tag i mig själv och kör 20 minuters träning varje morgon. Träning som faktiskt blir av. Jag har tränat varje dag från den 20 juni, 2016 och livet har fått en ny färgpalett.

Jag skapade själv detta enkla effektiva träningsprogram som jag tränar efter här hemma. Varje morgon när jag gått upp kör jag 20 minuter och sen äter jag frukost. Genast känner jag mig stark och pigg. Givetvis dunkar fartiga sommarlåtar i högtalarna när jag tränar, för på så sätt så blir det så mycket roligare. Jag sjunger med i refrängerna och tar i mycket mer när det är musik jag gillar, så mitt tips är att plocka fram en låtlista med mycket drag i. Jag har mina träningsredskap och mitt tillhåll i mitt sovrum så det finns inga ursäkter längre för mig. Allt står framme så det tar ingen tid att plocka fram, mycket praktiskt.

Träningsprogrammet är ett bra tips till dig som vill få till din träning men som inte hittar tiden eller har motivationen. Det består av enkla rörelser utan en massa extra-allt.

Du känner säkert igen alla övningar och är du osäker finns det längst ned förklaring hur du utför övningarna. Jag är ingen utbildad PT på något sätt men har jobbat som gruppträningsinstruktör i över 20 år och har gått många utbildningar som gett mig goda kunskaper och erfarenhet inom träning. Läs mer om mig och min erfarenhet här ->

Lycka till nu och kör så det ryker! Det är ren lycka om jag motivera flera underbaringar till att börja träna hemma!
       Övningarna i träningsprogrammet