24 juli 2015

Fredagsmys hos härliga vänner...

Så här skönt och avkopplande kan man ha det om man inte vill sitta själv hemma en fredagskväll.
Eftersom jag är själv och rätt rastlös så messade jag Lina och frågade om jag kunde få mysa 
med dem om jag tog med gott vin. Det gick jättebra.

Gissa om lyckan var stor när jag kunde trampa dit på min gamla Biltema-cykel.
Wohooooooo! Here I come!
Väl på plats blev jag bjuden på god god nachos och det var så vansinnigt gott.
Underbart helt enkelt.Vad sägs med gott vin vin med vit pinne av is. En hel vanlig fredagskväll och jag bara njuter. Underbara vänner.Vi gick sedan vidare till en annan vän där det badades och bjöds på gott vin och kaffe. 
Spontanmys en helt vanlig fredagskväll är ju aldrig fel. Så himla härligt!

Så bästa tipset för dig som är ensam och inga vänner hör av sig och du är trött på att sitta själv. Sitt inte där och förbanna ensamheten utan gör något åt den. Var lite fräck och ta för dig av livet.
Jag messade en fin vän som välkomnade in mig i deras hem en helt vanlig fredag. 
Det är värme i hela hjärtat över att någon gjorde en sån fin dag åt mig 
och det enda som behövdes var att jag själv tog kontakt. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv din kommentar här...